Brancheverenigingen nemen deel aan vakbeurs Recycling

Op 16, 17 en 18 november is het eindelijk zover: Evenementenhal Gorinchem opent dan weer haar deuren voor de afvalprofessionals. De beurs wordt als jaarlijks netwerkmoment omarmd door brancheverenigingen in de markt. Dit is terug te zien in de drukbezochte side-events zoals het Recyclingsymposium, jaarvergaderingen en kennissessies van brancheorganisaties als BRBS Recycling, VERAS, ENVAQUA, MRF, NRK Recycling en PlasticsEurope.

Exposanten kunnen niet wachten om hun nieuwste producten, toepassingen, diensten én oplossingen te tonen op het gebied van recyclingtechniek & afvalmanagement. De focus deze editie ligt op laagdrempelig netwerken en kennisdeling. Uiteraard veilig en gastvrij onder het genot van de gebruikelijke gratis catering.

Breng een bezoek aan vakbeurs Recycling
Ervaar de gastvrijheid van Recycling zelf en bezoek op onderstaande beursdagen hét nationale vakevent voor afvalsector. Ontmoet een divers aanbod aan leveranciers, netwerk met branchegenoten en volg actuele sessies in het kennistheater. Binnen één dag bent u weer op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. En dit alles ervaart u onder het genot van gratis catering! Bestel uw ticket gratis via www.recyclingvakbeurs.nl met code 1415.

Veilig Vakbeurs Recycling bezoeken
Uiteraard staat uw veiligheid bij ons op de eerste plaats! Wij werken op dit moment met de CoronaCheck-App (i.c.m. uw ID-bewijs), die verplicht is gesteld door de overheid. Bekijk voor uw bezoek altijd de laatste informatie via onze Covid-19 FAQ pagina: www.recyclingvakbeurs.nl/covid-19. Zo maken wij uw beursbezoek zo veilig mogelijk.

Openingstijden:
Dinsdag 16 november Tijd: 10:00 – 17:00 uur Let op! Nieuwe tijd!
Woensdag 17 november Tijd: 13:00 – 21:00 uur
Donderdag 18 november Tijd: 13:00 – 21:00 uur

Nieuw! Smart Badge Technologie:
Met de nieuwe smart badge haalt een bezoeker snel en overzichtelijk informatie op bij exposanten. Is het standpersoneel in gesprek geen tijd om te wachten? Of bedrijfsinfo ontvangen na een interessant gesprek met een leverancier? Door de badge langs de reader van de exposant te halen, ontvangt de bezoeker bedrijfs- en productinformatie per mail. Zonder zware foldertassen naar huis, en alles is overzichtelijk en op het gemak digitaal na te lezen.

Blijf op de hoogte!
www.vakbeursrecycling.nl | LinkedIn: recycling-vakbeurs | twitter: @Recycling_EH | Facebook: @recyclingvakbeurs

Bezoekadres:
Easyfairs Evenementenhal | Franklinweg 2 | 4207 HZ Gorinchem | T: +31 (0)523 289 818