BR Containers kiest standaard

BR Containers (gevestigd in Zwijndrecht) heeft recent gekozen voor Wastedge! Na een gedegen selectie traject is de keuze op Wastedge gevallen. Het gevoel was goed en er was een “klik” met de personen en het product! Belangrijk was de standaard functionaliteit en de mogelijkheid van het werken in de cloud; geen moeilijke installaties en extra hardware en beheerskosten. Met Wastedge weten we waar we aan toe zijn!

De uitgebreide standaard mogelijkheden en de standaard koppeling met Twinfield waren voor BR Containers van belang bij de keuze. Volgens Koos Romijn (directeur BR Containers) is automatisering de logische volgende stap in de groei van het bedrijf. Er komen veel klanten bij en om die contracten goed te managen is er een goede administratie nodig. Daarom heb ik bij de keuze en de beslissing ook het advies van mijn accountant gevraagd. Samen kwamen we tot de conclusie dat we voor Wastedge moesten kiezen.

Begin 2016 starten we met de implementatie. We kunnen dan in februari en maart proefdraaien en dan vanaf april 2016 live gaan met Wastedge.

 

[vc_button title=”Meer over Wastedge” target=”_self” color=”default” href=”http://www.afvalgids.nl/leveranciers-voor-de-afvalbranche/bedrijven-abc/wastedge-eu/”]