Boxtel, Skarsterlân, Smallingerland en Zaandam zetten lichten op groen!

De afgelopen weken hebben maar liefst 4 opdrachtgevers voor het team van Modulo Milieustraten de stoplichten op groen gezet!

Een kort resumé:

Boxtel
Voor de gemeente Boxtel wordt begonnen aan de herinrichting van het huidige KCA-depot. Het gehele depot wordt opnieuw ingericht, de bestaande compartimenten worden opgewaardeerd, er wordt een nieuw compartiment bijgeplaatst, de binnenplaatsvloer wordt opnieuw aangebracht (met behulp van Stabilo-W platen, een flexibele vloeistofdichte, betonnen vloerplaat), waarna het geheel afgeschermd wordt met een nieuw hekwerk, met schuif- en draaipoorten én een nieuwe overkapping.

Skarsterlân
De gemeente Skarsterlân heeft Modulo de opdracht gegeven haar bestaande milieustraat op te waarderen. Hiervoor wordt een deel van het huidige bordes gesloopt en aansluitend weer opnieuw opgebouwd en uitgebreid, maar nu met Modulo betonelementen. Tegelijkertijd worden de infrastructurele werkzaamheden uitgevoerd, waaronder de vervanging van een deel van de riolering en het opnieuw aanbrengen van een verharding laag (deels vloeistofdicht). Het gehele bordes wordt voorzien van valbeveiliging én van een geheel nieuw KCA-depot, uitgevoerd in staal.

Smallingerland
Door gemeente Smallingerland is aan Modulo Milieustraten de opdracht verstrekt, om het gehele KCA-depot te vernieuwen. Men heeft gekozen voor een uitvoering in beton en de realisatie ervan is ondertussen gestart.

Zaandam, Molletjesveer
In opdracht van HVC Alkmaar, gaat Modulo Milieustraten een geheel nieuwe milieustraat realiseren, inclusief KCA-depot en personeelsverblijf in de gemeente Zaanstad. De sloopwerkzaamheden van de oude opstallen zijn afgerond en volgende week wordt begonnen met de voorbereidende werkzaamheden.

 

[vc_button title=”Meer over Modulo Milieustraten” target=”_self” color=”default” href=”http://www.afvalgids.nl/leveranciers-voor-de-afvalbranche/bedrijven-abc/modulobeton-modulo-milieustraat/”]