Bestaande KCA-depots Almere verplaatst

KCA depots Almere verplaatsen ModuloIn 2014 heeft Modulo Milieustraten Klein chemisch afval-depots geplaatst in Almere. Onlangs zijn de bestaande KCA-depots op de vrachtwagen gezet en volgend jaar worden ze in het nieuwe upcycleperron van Almere geïntegreerd. Een mooi voorbeeld van de flexibiliteit van het Modulo-concept en van de voordelen van een circulaire economie. En winst voor de gemeente, omdat men geen desinvesteringsverlies hoeft te nemen.

Modulo ontwerpt en bouwt opslagsystemen voor gevaarlijke (afval)stoffen. Elke opslagmodule voor KCA of KGA wordt geheel opgebouwd uit KOMO gekeurd beton volgens de Europa norm BCS B35 (XP p18-305), waarbij de unit een constructieve functie heeft en geheel voldoet aan de gestelde PGS 15 voorschriften.

Modulo heeft een opslagsysteem ontwikkeld dat onder een verhoogde bordes van de Modulo milieustraat kan worden geïntegreerd. Ook kan er gekozen worden voor een standalone systeem en de units eventueel later onderbrengen in een nieuwe milieustraat.

 

[vc_button title=”Meer over Modulo Milieustraten” target=”_self” color=”default” href=”http://www.afvalgids.nl/leveranciers-voor-de-afvalbranche/bedrijven-abc/modulobeton-modulo-milieustraat/”]