Benoeming nieuwe directeuren binnen REMONDIS Nederland

Pieter-Balth Linders is toegetreden tot het directieteam van REMONDIS Smart Infra. Zijn positie als regiodirecteur Zuid-West voor afvalinzameling en recycling wordt per 1 april ingevuld door Remco Noordermeer.

Pieter-Balth Linders(l) en Remco Noordermeer(r) (foto: van/via Remondis)

REMONDIS Smart Infra realiseert en onderhoudt installaties zoals pompsystemen en gemalen voor het beheer van afval-, hemel- en oppervlaktewater. Mede door de klimaatveranderingen is er een groeiende vraag naar duurzaam waterbeheer. De ervaring van Pieter-Balth Linders in het beheer van de openbare ruimte binnen overheidsgedomineerde omgevingen, maakt dat hij bekend is met de uitdagingen die gaan komen. Daarnaast is REMONDIS Smart Infra de afgelopen jaren fors gegroeid door verschillende overnames. Ook met het begeleiden van integratietrajecten na overnames heeft Pieter-Balth Linders ruime ervaring uit zijn tijd als regiodirecteur. Zijn jarenlange kennis, netwerk en ervaring maken dat hij in zijn rol als directeur een belangrijke bijdrage kan leveren aan het verder uitbouwen van REMONDIS Smart Infra.

Pieter-Balth Linders (foto: van/via Remondis)

Pieter-Balth Linders “Ik ben ervan overtuigd dat de aanwezige kennis, ambitie, innovatiekracht en landelijke dekking het verschil kunnen maken in deze markt en ik zie er naar uit daar aan bij te kunnen dragen.”

Remco Noordermeer is de nieuwe regiodirecteur Zuid-West binnen REMONDIS op het gebied van afvalinzameling en recycling. Remco Noordermeer heeft jarenlange ervaring in de afvalsector zowel bij bedrijven als overheden, nationaal en internationaal. Hij is als geen ander in staat om de ingeslagen weg in de regio verder vorm te geven en de positie van REMONDIS verder te verstevigen.

Remco Noordermeer (foto: van/via Remondis)

Remco Noordermeer “Het feit dat REMONDIS een familiebedrijf is dat decentraal georganiseerd is spreekt mij erg aan. Door gebruik te maken van de kennis, uit de 30 landen waar REMONDIS actief is, kunnen wij regionaal een belangrijke bijdrage leveren aan het sluiten van kringlopen.”

Ambities waarmaken
Managing Directors, Andreas Krawczik en Gerd Terbeck “Met Pieter-Balth Linders en Remco Noordermeer in positie hebben wij er alle vertrouwen in dat wij onze ambities binnen REMONDIS Smart Infra en voor afvalinzameling en recycling in de regio Zuid-West waar kunnen maken.”