Beelen Nederland en CT Event Services bundelen de krachten

“een win-win situatie pur sang”

Beelen Nederland heeft een meerderheidsbelang genomen in CT Event Services, zodat er een sterke combinatie ontstaat om evenementenorganisaties volledig te ontzorgen wat betreft afvalmanagement- en verwerking. Beelen Nederland en CT Event Services hebben beide veel ervaring op het gebied van dienstverlening in de afvalketen. CT Event Services kan door de samenwerking verdere invulling geven aan de verduurzaming van de festivals en evenementen.

Adriaan Vis (CEO Beelen Groep) “Het verwerven van het meerderheidsbelang in CT Event Services past volledig in onze ambitie om brede oplossingen op het gebied van afvalmanagement aan te bieden aan onze klanten. Het bundelen van de krachten brengt ons samen verder in onze strategie tot reduce, reuse en recycling van afval.”

Mark van Beek (CEO CT Event Services) “Om de kwaliteit van onze dienstverlening nog meer te verhogen ben ik op zoek gegaan naar een combinatie waarbinnen dat mogelijk is. Beelen Nederland bleek een logische partner, omdat zij ons streven naar kwaliteit en continuïteit volledig onderschrijven. Daarnaast zijn zij gespecialiseerd in (duurzame)grondstoffen verwerking wat volledig aansluit op onze visie.”

Over Beelen Nederland
Beelen zamelt in geheel Nederland als totaalleverancier afval in. Beelen is in iedere branche actief met de meest uiteenlopende diensten en inzamelingsmiddelen. Het ingezamelde afval, wordt door Beelen middels innovatieve sorteer- en scheidingsinstallaties voor 99,45% direct verwerkt tot eind- of energieproduct. Het afval wordt verwerkt tot hoogwaardige grondstoffen, bouwmaterialen, producten en alternatieve brandstoffen. Op deze wijze verwerkt Beelen het afval op een milieubewuste en verantwoorde wijze. Zo draagt Beelen bij aan een circulaire economie en een groene toekomst voor deze en nieuwe generaties.

Over CT Event Services
Jaarlijks vinden in Nederland zo’n achthonderd muziek- en dancefestivals, sport-, food – en andere evenementen plaats. Voor een groot aantal daarvan levert CT Event Services een breed assortiment containers en schoonmaakdiensten. Wij streven naar continuïteit en kwalitatief hoogwaardige dienstverlening aan onze klanten in de evenementensector. Met enthousiaste medewerkers en modern, milieuvriendelijk materiaal staan wij dag en nacht, zeven dagen per week garant voor een dienstverlening die aansluit op de wensen en eisen van de klanten.