Beelen kiest voor innovatieve ‘headless’ ATX boordcomputer

Beelen laat wederom zien de koploper te zijn in de branche wanneer het gaat om toepassing van nieuwe, innovatieve technieken en systemen. Haar volledige wagenpark (92 voertuigen) wordt uitgerust met de innovatieve ‘headless’ ATX boordcomputer van Groeneveld ICT Solutions. Na de vaste versie van de ATX kiest Beelen nu voor de ‘headless’-variant van de ATX. Op basis van performance en flexibiliteit is de keuze gevallen op de tablet als drager voor het systeem.

Adriaan Vis (CEO Beelen Groep B.V.): “Met de ATX boordcomputer van Groeneveld in combinatie met een headless beeldscherm zijn wij in staat het proces volledig te digitaliseren. Middels een praktijktest hebben onze medewerkers de voordelen van dit systeem ervaren. De afgelopen jaren heeft Beelen in samenwerking met Groeneveld haar verloning en orderverwerking gedigitaliseerd. Sturing op de performance van chauffeur en voertuig heeft bovendien geresulteerd in een lagere TCO. Met deze nieuwe ATX wordt een volgende efficiency slag gemaakt tussen front- en backoffice.”

Luc Lammens (Managing Director Groeneveld ICT Solutions): “De transportwereld in zijn geheel zit in volle revolutie: paperless en mobiliteit zijn de hoekstenen voor proces-optimalisatie. Groeneveld heeft met zijn flexibel Android platform jaren terug het voortouw genomen in technologische innovatie. Sommige klanten gaan daar ook snel in mee, anderen kijken liever rustig de kat uit de boom. Beelen is sinds jaren een klant die continu investeert in het optimaliseren van de bedrijfsprocessen. En dat doen ze continu als één van de eersten. Wij zijn blij dat Beelen wederom met ons meegaat in het innovatief (digitaal) optimaliseren van hun bedrijfsproces.”