Beelen behaalt FSC certificering voor NEXT-Use hout

Sinds de oprichting van Beelen zijn duurzaamheid en innovatie uitgangspunten van waaruit zij handelen, en bovendien de motivatie achter het opzetten van de NEXT Houtwerkplaats. Hier worden mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt begeleid en opgeleid, terwijl uit afvalhout nieuwe houten producten en bouwmaterialen worden gemaakt. Deze houten producten zijn nu FSC gecertificeerd, waarmee formeel is aangetoond dat het hout teruggewonnen is uit sloopprojecten.

In de transitie naar de circulaire economie wordt bewijsvoering gelukkig steeds belangrijker. Alleen zo kan immers onderscheid gemaakt worden tussen een écht duurzaam product en een product met enkel een goed verhaal….lees verder

Bron: beelen.nl


Wij hebben dit bericht voor u geselecteerd als nieuws uit de media met betrekking tot de afvalbranche. Het auteursrecht ligt bij de schrijver/uitgever van dit artikel. Ook is deze verantwoordelijke voor de inhoud en de beschikbaarheid van het beeldmateriaal en artikel. Wij geven u een korte samenvatting en link naar het originele bericht.