Beelen automatiseert alle afvalprocessen met Waste Insight

Foto: CFO Thierry Peek (l) van Beelen en salesmanager Arjen Cornelisse van Waste Insight (r) zetten hun handtekeningen onder de 0vereenkomst.

Beelen gaat alle logistieke afvalprocessen en administratieve processen automatiseren met Waste Insight, het hybride ERP-systeem voor de Nederlandse afvalindustrie. De overeenkomst daarvoor is ondertekend door CFO Thierry Peek van Beelen en salesmanager Arjen Cornelisse van Waste Insight.

Met name de nauwe samenwerking tussen kernpartners AFAS Software en het in standaard afvalsoftware gespecialiseerde PieterBas Automatisering was voor Beelen reden voor Waste Insight te kiezen, vertelt CEO Wim Beelen na afloop van de ondertekening. ‘We zijn blij dat we die keuze hebben gemaakt. Waste Insight biedt een totaalpakket. Daardoor kunnen we een flinke digitaliseringsslag maken met als voordeel dat we met één systeem in één keer onze complete afvalautomatisering op orde krijgen.’

Real time data uitwisselen
Dat Beelen voor Waste Insight heeft getekend, noemt salesmanager Arjen Cornelisse een fantastisch succes. ‘Beelen is in de Nederlandse afvalindustrie een van de Top 10-spelers die kiest voor de samenwerking tussen de kernpartners AFAS en PieterBas. Met Waste Insight kan Beelen grote stappen maken om processen nog meer op te lijnen en de efficiëntie van de organisatie te verbeteren, aldus Cornelisse.

Met Beelen kiest opnieuw een belangrijke marktspeler voor Waste Insight. Eerder al tekende GP Groot, Avalex, de Zeeuwse Reinigingsdienst en de Van Kaathoven Groep voor het hybride ERP-systeem voor de Nederlandse afvalindustrie.

Lees hier het hele artikel: http://waste-insight.nl/beelen-automatiseert-alle-afvalprocessen-met-waste-insight/

 

[vc_button title=”Meer over PieterBas Automatisering” target=”_self” color=”default” href=”http://www.afvalgids.nl/leveranciers-voor-de-afvalbranche/bedrijven-abc/pieter-bas-automatisering/”]