Bart de Bruin nieuwe directeur Dar

Op 1 juli treedt Bart de Bruin aan als nieuwe directeur van Dar. Dar richt zich op afvalbeheer en beheer openbare ruimte in de gemeenten Berg en Dal, Beuningen, Druten, Heumen, Nijmegen en Wijchen.

Bekend in de branche
Bart de Bruin (47 jaar) heeft jarenlange ervaring in de branche en in de regio. Hij bouwde in de afgelopen jaren mee aan de succesvolle regionale samenwerking op het gebied van afvalinzameling en beheer openbare ruimte. Sinds 2012 is hij manager Advies & Relatiebeheer bij Dar. In de zomer van 2015 vervulde hij al tijdelijk de rol van interim directeur bij Dar.

Samen naar een circulaire economie
Met Bart de Bruin heeft Dar een directeur die zowel de regio, de branche als Dar goed kent. Bart de Bruin: “Er ligt een prachtige en uitdagende toekomst voor Dar in het verschiet. De wereld om ons heen vraagt om meer samenwerking tussen alle betrokkenen. En tegelijkertijd om doorlopende aanpassing van onze organisatie en al onze medewerkers.Samen met onze mensen wil ik de leefomgeving van onze inwoners prettig en schoon houden en tegelijkertijd stappen zetten naar de circulaire economie. Mijn visie is dat we die ambities alleen kunnen waarmaken door in volle breedte samen te werken.”

Regionale betrokkenheid
Jan Storm, voorzitter Raad van Commissarissen van Dar: “De aandeelhouders van Dar hebben met enthousiasme de keuze gemaakt voor Bart de Bruin. Hij kent het bedrijf en de branche als geen ander en hij staat voor de medewerker. Door zijn sterke binding met de regio begrijpt hij de publieke taak die Dar heeft. Zijn gedrevenheid past zeer goed bij het eigentijdse Dar, dat samen met de gemeenten en inwoners inzet op een voortvarende doorontwikkeling naar een schone en circulaire leefomgeving.”