BAR Afvalbeheer lanceert online Afvalserviceportaal en app van 21QUBZ

BAR is live met het software platform 21QUBZ, de 21QUBZ Inwoner App en het 21QUBZ Serviceportaal.

Om het inwoners van Barendrecht, Ridderkerk & Albrandswaard makkelijker te maken hun afvalzaken te regelen lanceert BAR Afvalbeheer het online Afvalserviceportaal en de nieuw app.

Inwoners kunnen voortaan hun afvalzaken vanuit de luie stoel regelen en ook informatie over het inleveren en scheiden van afval is makkelijk voorhanden.

Afvalserviceportaal 
Van de aanvraag van een afvalpas tot het maken van een afspraak om grof huishoudelijk afval op te laten halen, het kan allemaal in het nieuwe online Afvalserviceportaal. Na het invullen van postcode en huisnummer volgt een overzicht van alle afvalzaken die online te regelen zijn. Begin januari worden de diensten uitgebreid met o.a. de aanvraag van een minicontainer en de mogelijkheid om een melding over afval te doen.

App BAR Afvalbeheer
BAR Afvalbeheer lanceert ook een nieuwe app. Deze BAR Afvalbeheer app vervangt de afval-app. Naast de afvalkalender en afvalwijzer biedt het ook een overzicht van de eerstvolgende inzameldagen en directe toegang tot het Afvalserviceportaal. Zo kunnen inwoners eenvoudig via de app of het Afvalserviceportaal op de website hun afvalzaken online regelen.