Aspen gaat afvalstoffen efficiënt beheren

Dit voorjaar begint Aspen Oss B.V., dochter van Aspen Pharma, een Zuid-Afrikaans gebaseerde farmaceut, met de CLEAR software van GMT. Aspen Pharma is een van de grootste spelers binnen de internationale farmaceutische industrie en de 5e grootste farmaceut van generieke medicijnen in de wereld. Door de afvalstoffen te gaan beheren met de software van GMT gaat het bedrijf voor een efficiëntieslag van het voorraadbeheer.

“De overgang naar CLEAR met de module warehouse & recycling biedt ons complete inzicht en grip op al onze voorraadposities. Daarmee worden onze dagelijkse voorraadprocessen geborgd,” aldus Tjibbele Wagenaar programme manager IT bij Aspen Oss B.V.

CLEAR als dé totaaloplossing binnen de afval-en milieu-industrie
De CLEAR software van GMT is een krachtige managementtool die continue inzicht verschaft in het totale proces. Van actuele verkoop-, relatie- en contractgegevens, planning van werkzaamheden, wegen, voorraden, recycleactiviteiten tot en met debiteuren- en crediteurenadministratie.

Aspen heeft de ambitie om zoveel mogelijk bedrijfsprocessen onder te brengen in één systeem. Hierbij werd gekozen voor een nieuw softwarepakket. Voor het voorraadbeheer van de afvalstoffen bood dit echter geen toereikende oplossing. Nadat de markt was verkend, bleek CLEAR van GMT het meest aan te sluiten bij de wensen van Aspen: een volledig, gebruiksvriendelijk en krachtige tool.

Overzicht, besparing en toekomstgericht
Voorheen werkte de geneesmiddelengigant met een op zichzelf staand softwarepakket om de voorraadposities bij te houden. Met CLEAR wordt alle informatie inzichtelijk gemaakt en is de structuur in het gehele bevoorradingsproces geborgd.

 

[vc_button title=”Meer over GMT” target=”_self” color=”default” href=”http://www.afvalgids.nl/leveranciers-voor-de-afvalbranche/bedrijven-abc/gmt-waste-management-software/”]