“RDD”
“RDD”
“RDD”
“RDD”
“RDD”
“RDD”
“RDD”
“RDD”

Aquaco levert maatwerk oplossingen bij stofproblemen

Adequate stofbestrijding voor binnen en buiten

Je treft Aquaco op stand nr. D104 tijdens de Vakbeurs Recycling

Voor adequate stofbestrijding binnen en buiten heeft Aquaco uitstekende oplossingen. Bij stofbestrijding in bedrijfshallen worden de aanwezige stofdeeltjes aangetrokken en gebonden met een vernevelingssysteem dat microscopisch kleine neveldeeltjes produceert. Met deze luchtbevochtiging wordt de stof bestreden en ontstaat er een aangenamer en gezonder werkklimaat.

De verneveling is vooral belangrijk op die plaatsen in de hal waar de grootste stofproductie plaatsvindt, zoals bij losplaatsen van wagens, overslag op transportbanden en rijbanen. Het systeem is eenvoudig te bedienen en kan worden voorzien van een afstandsbediening.
Voor stofbestrijding in de buitenlucht zijn er geavanceerde (kanon-)sproeiers die ook bij strenge vorst of harde wind hun werk doen. Het water komt precies op de juiste plaats.
Dat voorkomt het verwaaien van stof en gruis van bijvoorbeeld kolenbergen, zand- en grindopslag, vliegas en puin.

Daarnaast zijn er statische nevelsystemen welke onder meer worden toegepast bij recycling, overslag van bulkgoederen, grondstofopslag, houtbewerking, (winkel) opslag van groenten en fruit, drukkerijen, intensieve veehouderij en glastuinbouw.

De systemen kunnen worden uitgevoerd met RVS leidingen of met hoge druk kunststof
slangen. De leidingen/slangen worden voorzien van nozzles met een kleine doorlaat. Systemen kunnen worden uitgerust met pulse/pauze regeling en afstandsbediening waardoor de bediening eenvoudig is. Kenmerkend voor deze systemen is dat ze milieuvriendelijk zijn met een laag waterverbruik, betrouwbaar, onderhoudsarm en geluidsarm.

De voordelen van een stofbestrijdingsinstallatie van Aquaco zijn:
·       Uitstekende stofbindende eigenschappen
·       Betere arbeidsomstandigheden
·       Eenvoudig te bedienen, tot geheel automatisch
·       Milieuvriendelijk
·       Minder slijtage machines
·       Maatwerk

Vraag vrijblijvend relevante referenties bij ons op
Bekijk meer informatie op https://www.aquaco.nl/industrie/stofbestrijding

“RDD”
“RDD”
“RDD”
“RDD”