Het is bijna zover, het jaarlijkse AMCS seminar gericht op de afvalbranche! Aanstaande dinsdag 12 april van 14:00-16:30 bent u van harte welkom in Koetshuis de Haar te Haarzuilens (regio Utrecht).

Klik op afbeelding voor vergroting van de chart.
Klik op afbeelding voor vergroting van de chart.

Tijdens dit seminar komt de unieke totaaloplossing voor de afvalbranche van AMCS aan de orde. Het seminar start met een introductie van de systemen die onderdeel uitmaken van de totaaloplossing, met inbegrip van het ERP, routeplanning- en optimalisatie en mobiele oplossingen.

Daarnaast wordt er aandacht besteed aan diverse cases en komen twee AMCS gebruikers aan het woord. Edwin Almer, Teamleider bij Amsterdam Centrum, vertelt u alles over de implementatie van AMCS software voor de inzameling van grof huishoudelijk afval en bedrijfsafval. Alex van de Watering, Hoofd Ontwikkeling & Projecten, Facilitair bij Saver N.V. spreekt over de toepassing van de AMCS routeplanningssystemen bij de milieustraten en voor de inzameling van afzetcontainers, huis-aan-huis afval en ondergrondse containers. Het seminar wordt uiteraard afgesloten met een gezellige netwerk borrel.

Tijd en plaats
Di. 12 april 14:00–16:30 in Koetshuis de Haar, Kasteellaan 1, 3455 RR te Haarzuilens.

Aanmelden
U kunt zich aanmelden via de website van AMCS, deelname is gratis: http://www.amcsgroup.com/blog/news/events/seminar-on-amcs-end-to-end-solution-april-12

Contact
Als u naar aanleiding van het seminar nog vragen heeft kunt u contact opnemen met Marjolein Lijten op +31 (0)6 255 25 446 of een e-mail sturen naar marjolein.lijten@amcsgroup.com.