Alphen aan den Rijn zet mensen en middelen efficiënter in met nieuwe software van GMT

Gemeente Alphen aan den Rijn toont daadkracht. De gemeente wil meer aandacht voor haar medewerkers en middelen. En dat blijkt uit de aanpak van haar ICT omgeving. Onlangs werd gekozen om de milieuapplicatie AfvalRIS van GMT in gebruik te nemen.

Regina Philippo – van Bekkum – Projectleider Uitvoering & Service: “Wij willen een efficiency slag maken om beter te plannen en te roosteren. Onze keus is daarvoor op AfvalRIS gevallen. De planningstool is bedoeld om de planners te ondersteunen in het efficiënt roosteren van personeel en materieel; de juiste persoon op de juiste wagen. De roosters worden digitaal beschikbaar gesteld aan ons personeel door middel van smartboards die in het pand hangen.”

Alphen aan den Rijn heeft ruim 107.000 inwoners, 46.000 huisaansluitingen, 200 bedrijven die aangesloten zijn bij het bedrijfsafval en 1050 ondergrondse containers. In eerste instantie gaat het om 100 voertuigen en 60 medewerkers die ingepland worden met AfvalRIS. Maar er is meer. “GMT is in onze ogen een toekomst gerichte en innovatieve partij. Het systeem is flexibel en er staan nog meer uitbreidingen op onze agenda. En die kunnen allemaal door AfvalRIS en GMT gefaciliteerd worden.” aldus Regina Philippo – van Bekkum.

GMT AfvalRIS als back office oplossing specifiek voor de afval-en milieu-industrie
De AfvalRIS software van GMT is een krachtige applicatie die continu inzicht verschaft in het totale proces. Van actuele verkoop-, relatie- en contractgegevens, planning van werkzaamheden, wegen, voorraden, recycleactiviteiten tot en met debiteuren- en crediteurenadministratie. Daarnaast levert GMT krachtige apps zoals Mobile Order Management, Fleetmanager, MOM server, urenregistratie etc. Met GMT Connect biedt GMT een state of the art ontsluitingslaag aan die u toestaat om GMT AfvalRIS snel en beheerst te ontsluiten naar applicaties van derden.

 

[vc_button title=”Meer over GMT” target=”_self” color=”default” href=”http://www.afvalgids.nl/leveranciers-voor-de-afvalbranche/bedrijven-abc/gmt-waste-management-software/”]