“RDD”
“RDD”
“RDD”
“RDD”
“RDD”
“RDD”
“RDD”
“RDD”

Van den Noort BV

Van den Noort is een toonaangevende dienstverlener actief op het gebied van Afvalinzameling, Recycling en in de handel van zand en puingranulaat. Sinds de oprichting in 1944 door Kees van den Noort is de basis gelegd voor een zelfstandig en onafhankelijk familiebedrijf. Opererend vanuit de hoofdvestiging in Dongen, met nevenvestigingen in Waalwijk, Breda en Sprundel, is Van den Noort al meer dan 80 jaar een bekende speler in Midden- en Zuid-Nederland.

Dagelijks staat een gepassioneerd team van ruim 85 medewerkers klaar om industriële bedrijven, bouw- en productiebedrijven, dienstverlenende en non-profit organisaties, overheden, midden- en kleinbedrijf, maar daarnaast ook particuliere opdrachtgevers, van dienst te zijn.

Van den Noort biedt een passende oplossing voor inzameling van alle mogelijke soorten afval. Transport, inzameling en verwerking van onder andere bedrijfsafval, bouw- en sloopafval, hout, glas, groenafval, kca, puin, ijzer en papier. Kijk tevens voor meer informatie op de website: www.vandennoort.nl of bestel direct een container via www.vandennoort.nl/container-bestellen.

Nieuws van/over Van den Noort BV

Contact

Van den Noort BV
Adres: De Slof 36, 5107 RJ DONGEN
Tel : 0162 -37 25 54
E-mail: contact@vandennoort.nl
URL: www.vandennoort.nl

Offerte / vragen aan Van den Noort BV