“RDD”
“RDD”
“RDD”
“RDD”
“RDD”
“RDD”
“RDD”
“RDD”

Gebr. Tammer / Renewi Smink

Renewi is een leidend waste-to-productbedrijf dat met ruim 8.000 medewerkers iedere dag nieuw leven geeft aan gebruikte materialen. Met ons uitgebreide netwerk van 200 locaties verspreid over Europa en Noord-Amerika, zijn we altijd dicht bij onze klanten.

Renewi denkt anders over afval en ziet het als een kans. Onze jarenlange kennis en ervaring, gecombineerd met een breed scala aan diensten, zorgt er voor dat we duurzame, pragmatische recyclingoplossingen kunnen aanbieden. Met innovatie en gebruik van de nieuwste technologie zetten we afval weer om tot bruikbare materialen, zoals gerecycled papier, metaal, kunststof, glas, hout, bouwstoffen, compost en energie. Op die manier winnen we uit het afval van vandaag, de grondstoffen van morgen.

Het resultaat van ons werk is minder afval en vervuiling, slimmer (her)gebruik van schaarse grondstoffen en minder CO2-uitstoot. Zo dragen we bij aan een schonere, circulaire wereld waarin afval niet meer bestaat.

Tammer-afvalgidsSinds april 2011 zijn de inzamelingsactiviteiten van Gebrs . Tammer BV en Smink Containers samengevoegd. Zij zijn verder gegaan onder de naam: Smink Containers BV.  In 2018 is Smink opgegaan in Renewi Nederland BV.

Contact

Renewi Smink|Tammer
Adres: Postbus 2527, 3800GB AMERSFOORT
Tel : 0800-0130
URL: www.renewi.com

Nieuws van/over Smink

Offerte / vragen aan Smink