Seenons

Seenons is een technologiebedrijf met een missie: zoveel mogelijk bedrijfsafval redden. Elk jaar belanden er in Nederland namelijk 76 miljoen kliko’s vol bedrijfsafval op de stort of in de verbrandingsoven. En dat terwijl grondstoffen schaarser worden en Europa in 2050 volledig circulair wil zijn.

Daarom brengt Seenons iedereen in de afvalketen bij elkaar voor circulair afvalbeheer. Met hun tech-platform en bijbehorende tools leveren ze een totaaloplossing – voor grootzakelijke organisaties, inzamelaars én verwerkers. Organisaties scheiden hun afval en melden het in 1 klik aan op het platform. Technologie verbindt elke afvalstroom dan met de meest efficiënte logistieke partij om het te vervoeren, en met verwerkers en producenten die het weer kunnen omzetten in waardevolle grondstoffen. Tijdens het hele proces verzamelt het platform data over het verwerkte afval.

Met een netwerk van partners biedt Seenons daarnaast zero waste oplossingen om organisaties te helpen afval te voorkomen (refuse) en te verminderen (reduce). Zo werken we samen met partners als de Rijksoverheid, het Flevoziekenhuis en Renewi toe naar een wereld zonder afval en een circulaire economie!

Contact

Seenons B.V.
Adres: Danzigerkade 5B,
1013AP Amsterdam
URL: www.seenons.com

Nieuws van/over Seenons

Offerte / vragen aan Seenons

Meer informatie en/of aanmelden via deze link