DEZE VACATURE IS NIET MEER VACANT!

Heb jij affiniteit met de groene sector en wil jij met ons bouwen aan een circulaire economie? Lees dan snel verder! Van Berkel Biomassa & Bodemproducten is adviseur, producent en leverancier van duurzame, circulaire producten. Wij produceren bodemverbeteraars en biomassa op basis van grondstoffen uit de buitenruimte zoals snoeihout en maaisel. Voor uitbreiding van ons team zoeken wij een adviseur biomassa en groen.

Wat ga je doen?
In deze veelzijdige functie zorg jij zowel voor de inkoop van biomassa- en groenstromen als de verkoop van biomassa aan bio energiecentrales. Je brengt vraag en aanbod van (houtige) biomassa succesvol bij elkaar. Daarnaast heb je een adviserende rol bij logistieke trajecten en draag je bij aan oplossingen of verbeteringen hiervoor.

Ook ben je verantwoordelijk voor de inzet van onze mobiele recyclingmachines, verkleiners en zeven bij klanten. Jij zorgt voor een optimale bewerking van producten of grondstoffen voor de klant. Passend bij de behoefte van de klant wordt bij de klant op locatie bewerkt en/of afgevoerd.

Je klantenkring bestaat uit gemeenten, boomverzorgers en -rooiers, recyclingbedrijven, (groen)aannemers, loonwerkers en grondverzetbedrijven. Jij bent het aanspreekpunt voor de klant en begrijpt als geen ander hoe je de wensen kan vertalen naar een passend advies. Het is van belang dat je snel kan schakelen en goed verbanden kunt leggen. Product- en marktkennis is essentieel. Je krijgt de mogelijkheid om deze bij ons op te bouwen. Hierdoor groei jij uit tot specialist in jouw vakgebied.

Wat krijg jij?
Werken bij Van Berkel betekent werken binnen een hecht familiebedrijf met een collegiale en informele sfeer waar mensen verantwoordelijkheid nemen voor hun taken.

Dit mag je ook van ons verwachten als je bij ons aan de slag gaat:

  • Een fulltime dienstverband met standplaats Eindhoven (parttime dienstverband is bespreekbaar);
  • Een mooi salaris conform cao GGI en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals 39 vakantie- en ATV dagen;
  • Een jaarcontract, dat we ’t liefst omzetten in een vast contract;
  • Een informele werkgever die jouw betrokkenheid, inzet en professionaliteit waardeert.
  • Een auto, telefoon en laptop van de zaak.

Wie ben jij?
Wij zoeken geen verkoper met een standaard praatje maar een specialist in ons
vakgebied. Een adviseur met daadkracht die met passie en enthousiasme over onze producten en diensten kan vertellen en klanten hierin mee kan nemen. Je hebt een gezonde handelsgeest en vindt het leuk om proactief te werken. Je bent iemand die je contacten onderhoudt en uitbreidt. Dat doe je door aanwezig te zijn op beurzen en netwerkbijeenkomsten maar ook door het bezoeken van klanten en projecten.

Dit breng je ook mee:

  • Een afgeronde HBO opleiding en affiniteit met onze werkzaamheden;
  • Affiniteit met onze branche;
  • Communicatieve vaardigheden en een commerciële instelling;
  • Je bent pro-actief en hebt een vlotte omgang met verschillende typen mensen.

Solliciteer!
Ben je enthousiast geworden? Solliciteer dan snel via de knop hieronder. Wil je meer weten over Van Berkel Biomassa en Bodemproducten of als je gewoon eens met ons wilt praten over de functie, DEZE VACATURE IS NIET MEER VACANT!

Als aanpakkers van nature zorgen wij zelf voor onze werving en selectie, dus vragen we alléén kandidaten te reageren op deze vacature.