Abecon AX heet voortaan GreatCircle

Abecon AX, aanbieder van Microsoft Dynamics AX-diensten, zet zijn activiteiten voort onder de naam GreatCircle Solutions. De versterking van GreatCircle is ingegeven door het recente samengaan van Abecon met de Broad Horizon Groep. Daarbij is de organisatiestructuur aangepast, waardoor de drie hoofdactiviteiten van Abecon nu als autonome onderdelen van Broad Horizon Groep opereren onder de labels Abecon, Breinwave en GreatCircle. Volgens GreatCircle-directeur Paul van Hal is Abecon AX sterk vertegenwoordigd in de retail- en industriële branche. “Deze oplossingen en activiteiten krijgen een andere naam, maar de gezichten, kwaliteit en het serviceniveau blijven ongewijzigd. De belangrijkste reden voor de naamswijziging is dat we vanuit het GreatCircle-label onze activiteiten een duidelijker gezicht kunnen geven. Onze klanten vragen in toenemende mate innovatieve oplossingen, oplossingen voor managementinformatie en outsourcing van de infrastructuur. In deze nieuwe opzet kunnen we al deze diensten voor onze klanten verzorgen.”

Digitale vernieuwing
“Het Dynamics-platform onderscheidt zich onder andere door voortdurende investeringen, zowel in functionaliteit als in integratie en cloud-technologie. Een goed voorbeeld is Dynamics 365, de nieuwste generatie intelligente bedrijfsapplicaties. De ERP-oplossingen bevatten ontzettend veel standaardfunctionaliteit. Nagenoeg alle extra wensen en eisen kunnen vanuit het Microsoft-platform worden ingevuld. Aan ons de taak om te zorgen dat de in- en externe gebruikers soepel kunnen samenwerken en de bedrijfsactiviteiten optimaal ondersteund worden. Binnen de Broad Horizon Groep kunnen we onze kennis van projecten en Microsoft-technologie nog beter aanwenden om samen met de labels True, Multrix, Breinwave en Abecon de gewenste digitale vernieuwing voor onze klanten te realiseren”, aldus Paul van Hal.

GreatCircle Solutions & Services
GreatCircle helpt bedrijven om hun effectiviteit te vergroten door productiever, intelligenter én flexibeler te werken. Hiertoe adviseert en ondersteunt GreatCircle bij het stroomlijnen en het inrichten van de bedrijfsprocessen voor efficiëntere bedrijfsvoering. Naast slimme branchespecifieke bedrijfsapplicaties en Microsoft-technologie voorziet GreatCircle ook in projectrealisatie en managed services. GreatCircle is gevestigd in Nieuwegein en onderdeel van de Broad Horizon Groep waarin ook de verschillende cloud services goed vertegenwoordigd zijn.