Aalbers en Zn BV kiest voor Wastedge

De firma Aalbers & Zn BV uit Aalten stapt over op Wastedge.com. Aanleiding is dat zij wilde overgaan naar digitale facturatie en digitaal werken met tablets in de voertuigen.

Om dit met het huidige systeem te doen moesten er aanzienlijke investeringen in hardware en software gedaan worden. Dat was hét moment voor een heroriëntatie.

Na een inventarisatie van de mogelijkheden en een demonstratie van Wastedge, was de keuze snel gemaakt. Omdat Wastedge geen extra investering in hardware vergt kan er snel geschakeld worden. De lijnen zijn kort en het contact erg prettig. Dat zijn zo een paar redenen om over te stappen. Functioneel past het bij hetgeen wij doen. Aldus Madelon van Aalbers &Zn BV.

‘We zijn nu al gestart met de voorbereiding van de implementatie. Begin 2017 starten we met het project en de planning is om uiterlijk 1 april 2017 live te zijn met het nieuwe systeem.’

Wastedge.com is een product van AMCS en de modernste technologie voor de afvalindustrie. AMCS levert al meer dan vijftien jaar software aan grote afvalverwerkende bedrijven. Wastedge.com is een oplossing voor kleine en middelgrote bedrijven in de afvalverwerking en recycling.

Meer informatie over Wastedege: http://nl.wastedge.com/