N+P opent kantoor in Engeland

N+P heeft dhr. Neville Roberts aangesteld als Managing Director UK en opent nieuw kantoor in Engeland.

De succesvolle groeistrategie van N+P heeft geleid tot diverse nieuwe contracten voor het leveren van RDF, SRF en Subcoal® naar de nationale markt in Engeland en de Europese markt, daarnaast zullen er in de nabije toekomst ook diverse grote contracten afgesloten en aangekondigd worden.

“We zien de aanstelling van Neville Roberts als Managing Director voor onze Engelse organisatie als een logische stap in onze groeistrategie”, zegt CEO Karel Jennissen. “Neville zal zorgen voor leiderschap, ervaring en een strategische visie om onze Engelse organisatie te managen en verder uit te breiden. Daarnaast brengt zijn kennis van de productie en inzet van alternatieve brandstoffen een grote meerwaarde voor ons bedrijf.”

Neville Roberts zal gevestigd worden in N+P’s nieuwe kantoor in Melton Mowbray in Leicestershire. Vanuit hier zullen alle activiteiten in Engeland worden aangestuurd.

In de afgelopen jaren is Neville Roberts betrokken geweest bij het adviseren van bedrijven (inclusief N+P) in het inzetten van alternatieve brandstoffen. Hiervoor werkte Neville, een gediplomeerd chemisch ingenieur, meer dan 35 jaar in de cementindustrie. Hij was actief bij Rugby Cement, The Saudi Cement Company, RTZ Cement, Castle Cement, RMC en CEMEX. Gedurende zijn carrière heeft Neville zich gespecialiseerd in productiemanagement en specifiek in de inzet van alternatieve brandstoffen in cementovens. Voordat hij eind 2013 weg ging bij CEMEX lag Neville’s focus met name op alternatieve brandstoffen en zijn rol als Energy Business Development Director.

N+P is al meer dan 25 jaar een van de grootste spelers in de productie en levering van alternatieve brandstoffen. In een continu veranderende omgeving heeft N+P innovatieve concepten ontwikkeld die hebben geleid tot een groot portfolio aan alternatieve brandstoffen voor diverse industriële applicaties. Vanaf hun hoofdkantoor coördineert N+P de levering van meer dan 2 miljoen ton niet-recyclebaar afval per jaar. Ongeveer 30 tot 35% hiervan wordt geleverd vanuit Engeland, waarbij er gebruik wordt gemaakt van diverse transportmodaliteiten zoals zeeschepen, vrachtwagens en containers.