Sidcon Milieutechniek

Sidcon MilieutechniekSidcon is producent van onderlossende perscontainers zowel ondergronds als bovengronds. Grote voordeel hiervan is dat in de bestaande infrastructuur van inzamelen, perscontainers ingezet kunnen worden.

 

Deze duurzame oplossing is daarmee ook nog eens kostenbesparend. Door de vele ervaring die Sidcon heeft opgedaan bij 10-tallen gemeenten en afvalinzamelaars is het voor onze klanten mogelijk om het aantal transportbewegingen sterk terug te brengen met een bewezen techniek. Geen risico dus.

Sidcon PRODe PRO ondergrondse perscontainer heeft een zeer grote capaciteit en onderscheid zich door de storingsvrije werking. Inmiddels zijn deze perscontainers de standaard waar grote hoeveelheden afval (plastic, restafval, papier/karton) in de openbare ruimte mee opgehaald worden.

Sidcon FLEXDe FLEX verrijdbare onderlossende perscontainer wordt toegepast in zeer stedelijk gebied waar weinig ruimte is om het afval te verzamelen en men niet ondergronds kan. Dit kan aangevuld worden met verrijdbare onderlossende containers zodat een totaalconcept toegepast kan worden voor meerdere soorten afval.

Sidcon BINDe BIN onderlossende perscontainers is specifiek ontworpen om minicontainers te legen in een ondergrondse perscontainer. Dit wordt ondermeer toegepast bij instellingen en scholen.

Contact

Sidcon Milieutechniek
Bijsterhuizen 1120a
6546 AS Nijmegen
Tel: 024 – 344 66 82
E-mail : info@sidcon.nl
URL: www.sidcon.nl

Ondergrondse perscontainers voor: